0

103 Нравится
Степлер строительный под скобу 11.3*0.7*6-14 мм (пластиковый корпус) INTERTOOL RT-0120
категорияУниверсальная
группаКрепежный инструмент
типСтеплеры механические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,346
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL RT-0120

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка степлерів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Будівельний степлер (текер) – незамінна річ в арсеналі інструмента у будь-якого майстра. З його допомогою оббивають меблі, драпірують, прикріплюють ковролін до підлоги, виконують монтаж проводки і ще багато інших робіт.


Збільшений ресурс

Збільшений ресурс роботи

Головна особливість цього степлера - в наявності ресорного механізму, за допомогою якого і виконується забивання скоб. Він дозволяє докладати менше зусиль, при цьому отримувати більш потужний удар і знижену віддачу.

Циліндричні пружини звичайного степлера швидко зношуються, на відміну від пластинчастих (ресорних) пружин, які гарантують тривалий термін служби. Ресурс не менше 15 000 ударів. 


Зручний у роботі

Регулювання сили удару

Два режими роботи дозволяють виставити необхідну силу забивання скоб в різні матеріали. Ви можете встановити максимальну чи мінімальну силу удару всього лише в один рух.


Ругцлювання зусилля

Легке завантаження скоб

Механізм швидкого завантаження скоб позбавить від незручного завантаження витратних матеріалів, як у звичайному степлері.


Якісне виготовлення

Зручний у роботі

Конструкція з ударостійкого пластику робить степлер легким, не навантажує вашу руку, при цьому не дозволяє Вам втомлюватись під час тривалих робіт. Ви ніколи не натрете мозолі завдяки округлій формі металевої ручки, яка повторює природні вигини долоні й не руйнується у випадку докладання максимальних зусиль. 





<=>