0

103 Нравится
Лестница алюминиевая мультифункциональная трансформер 4x3 ступ., 3,70 м INTERTOOL LT-0030
категорияУниверсальная
группаЛестницы и стремянки
типЛестницы алюминиевые
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.10,310
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LT-0030

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка драбин

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Складані мультифункціональні сходи стануть у пригоді в будь-якій ситуації як професійним майстрам для роботи на висоті, так і для побутових потреб, а також працівникам складів, магазинів тощо. Драбина універсальна і підходить під будь-які завдання, максимальна висота становить 3,7 метри, при цьому сходи можуть трансформуватися в будь-яке з п’яти положень. Вона зручна для використання в домашньому господарстві, наприклад, замінити лампочки, пофарбувати стіни, помити вікна, також її можна використовувати як сходи на дах та ін.

Надійні та довговічні

Довговічність та надійність

Алюмінієві мультифункціональні сходи LT-0030 виготовлені з надміцного, легкого, стійкого до корозії алюмінієвого профілю. Вони стійкі та не ковзають по будь-яких поверхнях завдяки надійним пластиковим ніжкам, що також захищають меблі й підлогу від вм'ятин та подряпин. Рифлені сходинки не дадуть нозі зісковзнути під час роботи. Модель розрахована на тривалий строк експлуатації та відповідає європейському стандарту якості EN 131.

Багатофункціональна

Багатофункціональна

В основі функціональності сходів лежить шарнірний механізм, за допомогою якого ви легко зможете встановити сходи в потрібному вам положенні.

Ви зможете дістатися в будь-яке, на перший погляд, недоступне місце і при цьому почуватися в безпеці. Транспортування та зберігання драбини не викличе у вас труднощів - вони легко трансформуються та помістяться в багажнику вашого автомобіля або у коморі будинку.

Компактна та портативна

Компактна та портативна

Якщо ви втомилися від важких та громіздких залізних або дерев'яних сходів, ця компактна модель — найкращий вибір. Алюмінієві сходи дуже компактні в складеному вигляді, а також мають малу вагу. Легка конструкція дозволяє їх легко встановлювати на потрібне місце, переставляти, а також зручно брати із собою в дорогу. Драбина дуже компактна і не займає багато місця для зберігання.

Розширені можливості

Розширені можливості

Функціональність сходів може бути розширена за допомогою додаткової сходинки-полиці LT-6000 та платформи LT-6030, по якій ви зможете вільно переміщатися під час виконання робіт.

 

Драбини №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2020 та 2021 роках.




<=>