0

103 Нравится
Пистолет для пены с тефлоновым покрытием держателя баллона + 4 насадки профессиональный INTERTOOL PT-0609
категорияУниверсальная
группаИнструмент для отделочных работ
типПистолеты для пены
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,436
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-0609

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ
Линейки пистолетов для пены

Пістолет розроблено спеціально для довготривалої експлуатації професіоналами, які цінують якість, надійність та максимально довгий строк служби інструменту.

Наконечник

Збільшений діаметр трубки подачі, а також точне регулювання подачі піни забезпечують максимальну економічність, точне дозування та плавну безперервну подачу матеріалу.

Латунний наконечник гарантує герметичність голки, навіть при дуже довготривалій експлуатації пістолета.

Голка та трубка балону виготовлені з нержавіючої сталі та не схильні до впливу корозії.

Корпус

 

Суцільнолитий металевий корпус ергономічної форми легкий та надійний. Не втомлює руки та не дає шансів для самовільного витоку піни, стійкий до механічних пошкоджень.

Металевий курок абсолютно не схильний до зносу.

Ергономічна рукоятка з міцного поліпропілену не піддається впливу піну, дуже зручно працювати навіть при довготривалій експлуатації, не боїться механічних ударів.

Чотири додаткових наконечники у комплекті забезпечують подачу піни у важкодоступні місця, а також специфічне застосування пістолету.

 


Держатель


 

Тримач балону вкритий тефлоном - застигла піна не прилипає та не забиває тримач.

Надійний запірний клапан не змусить вас турбуватися про вихід піни з пістолета під час заміни балону, а також забезпечить герметичність голки, навіть при довготривалій експлуатації пістолета.

Гарантована безперебійна експлуатація протягом максимально довготривалого часу, у будь-якому діапазоні температур навколишнього середовища, а також в умовах високої вологості, при виконанні монтажних робіт будь-якої складності.

 

 

 
Конструкция

Пістолети для піни №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.



<=>