0

103 Нравится
Отвертка крестовая PH2*38 мм, S2, STORM INTERTOOL VT-3419
категорияУниверсальная
группаИнструмент слесарный
типОтвертки и отверточные насадки
подгруппаОтвертки крестовые
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,058
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL VT-3419

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка викруток PH

Переваги моделі

Професійна викрутка INTERTOOL STORM виготовлена за останніми технологіями і відповідає запитам найвибагливіших майстрів. Призначена для інтенсивної роботи на СТО, в майстернях, в точках сервісного обслуговування та в інших галузях, де необхідно проводити постійні роботи з використанням високих навантажень. Також викрутка стане відмінним помічником в домашньому арсеналі інструмента і прослужить Вам довгі роки!

 

 

Высокое качество изготовления

Висока якість сталі

Стрижень викрутки виготовлений з надміцної сталі S2, яка вважається кращою в своєму сегменті. До складу цієї сталі входять молібден і кремній, які надають їй високій опір навантаженням і низький поріг зворотної деформації. Також сталь S2 має високу антикорозійну стійкість, вирізняється довговічністю і не схильна до крихкого руйнування.

Стрижень глибоко посаджений в рукоятку і кріпиться в двох місцях, що виключає можливість зриву..


Магнитный наконечник

Намагнічений накінечник

Викрутка має надміцний магнітний накінечник, який дозволяє комфортно встановлювати і демонтувати кріплення. Він стійкий до стирання граней і призначений для проведення робіт з високим навантаженням.


Эргономичная ручка

Зручна рукоятка

Форма ручок забезпечує максимальну ефективність від прикладеного зусилля. Трикомпонентна рукоятка виготовлена з термопластичної гуми (TPR) і гарантує комфорт при роботі навіть вологими чи слизькими руками. Легка, міцна, бензомаслостійка ручка зручно лежить в долоні під час роботи. Яскраве маркування на кінці рукоятки дозволяє швидко підібрати необхідний тип і розмір викрутки.


Викрутки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>