0

103 Нравится
Отвертка шлицевая SL5.0*100 мм, S2, STORM INTERTOOL VT-3406
категорияУниверсальная
группаИнструмент слесарный
типОтвертки и отверточные насадки
подгруппаОтвертки шлицевые
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,070
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL VT-3406

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка викруток SL

Переваги моделі

Професійна викрутка INTERTOOL STORM виготовлена за останніми технологіями та відповідає високим запитам майстрів. Призначена для інтенсивної роботи на СТО, в майстернях, в точках сервісного обслуговування та в інших галузях, де необхідна постійна робота з високими навантаженнями. Також викрутка стане відмінним помічником у домашньому арсеналі інструмента та прослужить вам довгі роки!

 

 

Высокое качество изготовления

Висока якість сталі

Стрижень викрутки виготовлений з надміцної сталі S2, яка вважається кращою у своєму сегменті. До складу цієї сталі входять молібден та кремній, які надають виробу високий опір до навантажень та низький поріг зворотної деформації. Також сталь S2 має високу антикорозійну стійкість, вирізняється довговічністю і не схильна до крихкого руйнування.

Стрижень глибоко посаджений в рукоятку, кріпиться у двох місцях, що виключає можливість зриву.

Магнитный наконечник

Намагнічений наконечник

Викрутка має надміцний магнітний наконечник, який дозволяє комфортно встановлювати та демонтувати кріплення. Він стійкий до стирання граней та призначений для проведення робіт з високими навантаженнями.

Эргономичная ручка

Зручна рукоятка

Форма ручок забезпечує максимальну ефективність від прикладеного зусилля. Трикомпонентна рукоятка виготовлена з термопластичної гуми (TPR) та гарантує комфортне проведення робіт навіть вологими чи брудними руками. Легка, міцна, стійка до мастил та бензину ручка, зручно лежить у долоні під час роботи.
Яскраве маркування на кінці рукоятки дозволяє швидко підібрати необхідний тип та розмір викрутки.


 

Викрутки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>