0

103 Нравится
Отвертка двухсторонняя 100 мм PH2, SL6 mm INTERTOOL VT-3344
категорияУниверсальная
группаИнструмент слесарный
типОтвертки и отверточные насадки
подгруппаОтвертки с наборами отверточных насадок
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,106
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL VT-3344

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка викруток з насадками

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Двостороння викрутка INTERTOOL VT-3344 призначена для монтажу і демонтажу різьбових з'єднань з типом шліца PH2, SL6. Виготовлена за останніми технологіями і відповідає вибагливим запитам майстрів. Стане відмінним помічником в домашньому арсеналі інструменту, а також в персональній майстерні, на виробництві.

Зносостійкість та надійність

Висока якість сталі

Стрижень викрутки і всі насадки виготовлені з Cr-V сталі, яка відома всім майстрам своєю надійністю та витривалістю. До складу цієї сталі входять хром і ванадій, які надають виробу високу стійкість до зносу. Також сталь вирізняється довговічністю і не схильна до крихкого руйнування. Інструменти вкриті антикорозійним шаром.

Шестигранна форма

Двосторонній стрижень

Два типи насадок розташовані на одному стрижні, що дозволяє швидко змінити шліц, не відволікаючись від роботи. Жало надійно кріпиться до корпусу викрутки за допомогою фіксаційної кульки.

Зручна робота

Зручна ручка

Форма ручки забезпечує максимальну ефективність від докладеного зусилля. Двокомпонентне руків’я гарантує відмінне зчеплення навіть з вологими чи слизькими руками, завдяки гумовим вставкам.

 


Викрутки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>