0

103 Нравится
Наколенники защитные, противоскользящие накладки из ПВХ, ткань 600D, гелевые подушки, неопреновые ремни INTERTOOL SP-0053
категорияУниверсальная
группа
типСредства индивидуальной защиты
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,736
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-0053

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка наколенников

Переваги моделі

Універсальне застосування

Призначення

Будівельні наколінники INTERTOOL SP-0053 забезпечують зручність для майстра в процесі будівельних робіт, таких як: укладка плитки, монтаж плінтусів, а також прибирання та інших завдань, де необхідно опиратися на коліна.

Захищають від травм, перевантажень і переохолодження колінних суглобів під час тривалого виконання робіт.

Відмінною рисою даної моделі є спеціальна форма чашки з подвійною опорою і протекторами, які забезпечують кращий розподіл зусилля і дозволяють значно знизити втому.


Матеріали виготовлення

Матеріал виготовлення. Наколінники зроблені з надміцних та легких матеріалів. Тканина "Оксфорд" 600D відрізняється зносостійкістю та підвищеною стійкістю до стирання.

Рівномірно розподіляють навантаження на коліна завдяки гелевим подушкам всередині наколінника. Наявність такої гелевої подушки допомагає досягти максимального комфорту при проведенні робіт, пов'язаних з опорою на колінний суглоб.

Переваги

Надійна фіксація на нозі забезпечується двома еластичними ременями, які регулюються. Вони гарантують надійну фіксацію протягом усього дня, не сковують рухів, при цьому не перешкоджають циркуляції крові.

Захищають від гострих предметів та нерівностей завдяки накладкам із ПВХ. Протиковзні накладки з рифленою структурою поверхні, захищають від небажаного ковзання та можливих травм.





<=>