0

103 Нравится
Кран шаровый воздушный, латунь, наружная резьба 1/4" на шланг 10мм, STORM INTERTOOL PT-1890
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типФитинги для пневмосистем
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,080
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1890

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Асортимент фітингів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Кульовий повітряний кран стане в пригоді для монтажу різних пневматичних магістралей. За допомогою зручної ручки ви зможете швидко відрегулювати потік повітря у магістралі. Робочий тиск до 10 бар. Встановлені зовнішня різьба 1/4" та з'єднання на шланг типу "ялинка" 10 мм.

Міцний корпус

Міцний корпус

Виготовлений з латуні та нержавіючої сталі - матеріалів, які заслужено вважаються кращими для виготовлення кранів та вентилів. Корпус крана збільшений, що забезпечує велику пропускну спроможність та точність регулювання подачі повітря. Кран не схильний до впливу корозії, а велика товщина стінок забезпечує стабільну роботу за максимально допустимого тиску.

Герметичне з'єднання

Герметичне з’єднання

Кран повністю герметичний завдяки кульовому затвору та надійним тефлоновим ущільнювачам. Ручка кріпиться до корпусу за допомогою гайки з нейлоновою вставкою, яка запобігає мимовільному відкручуванню гайки під час частого використання та від вібрацій. З'єднання не має гострих граней та виготовлене таким чином, щоб не пошкодити шланг, забезпечує надійне та безпечне з'єднання.




<=>