0

103 Нравится
Ключ баллонный телескопический 1/2 ", Cr-V, STORM INTERTOOL HT-1599
категорияУниверсальная
группаКлючи
типКлючи баллонные
подгруппаКлючи баллонные I-, L- образные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,934
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-1599

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка телескопічних балонних ключів

Переваги моделі

 

Ключ балонний телескопічний INTERTOOL HT-1599 має L-подібну форму з посадковим квадратом під головки 1/2". Застосовується для монтажу та демонтажу гайок і болтів на колесах автомобілів. Це корисний помічник у гаражі для власників транспортних засобів, а також незамінний інструмент на СТО та в шиномонтажі.

Материал изготовления

Матеріал виготовлення

Ключ виготовлений з високоякісної Cr-V сталі, яка відома усім майстрам своєю надійністю та витривалістю. У складі цієї сталі присутні хром та ванадій, які надають виробу високу стійкість до зносу. Також сталь вирізняється довговічністю та не схильна до крихкого руйнування. Ключ з антикорозійним покриттям.

Функционал

Функціональність

У розкладеному вигляді телескопічний ключ має збільшене плече зусилля, що дозволяє отримувати більший момент, тим самим збільшує докладену силу до кріплення, що недоступно звичайним балонним ключам. Телескопічна рукоятка може змінювати довжину (390-530 мм), тим самим регулювати зусилля. Це набагато спрощує роботу та економить сили оператору.

Також за допомогою телескопічної ручки ви можете дістатися кріплення у будь-якому важкодоступному місці без використання додаткових перехідників.

Удобная ручка

Зручна рукоятка

Форма ручки забезпечує максимальну ефективність від докладеного зусилля. Двокомпонентна рукоятка гарантує відмінне зчеплення навіть з вологими чи забрудненими у мастилі руками завдяки гумовим вставкам.




<=>