0

103 Нравится
Круг наждачный самоклеющийся 125мм с отверстиями, бумага класс С, плотность 140 г/м2, К220, уп. 5ед INTERTOOL BT-0590
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типАбразивный материал
подгруппаКруги наждачные самоклеющиеся
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,044
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL BT-0590

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Круг наждачний самоклеючий з отворами застосовується для робіт зі шліфувальними машинами, зокрема з ексцентриковими шліфувальними машинками. Використовується для зачистки та фінішної обробки різних поверхонь: дерева, металу, каменю, пластмаси, скла та ін. Підходить також для обробки фарби, лаку, шпаклівки, пластику.

Призначення кругів

Круги з зернистістю від 36 до 40 застосовуються для чорнового шліфування поверхні, від 60 до 120 для первинного шліфування та згладжування нерівностей, від 150 до 600 для фінального шліфування та полірування під фарбування.


Зернистість К220

Матеріали, що використовуються: основа - папір класу С, щільність 140 г/кв.м².; шліфувальне зерно – оксид алюмінію; з'єднувач – фенольна смола; матеріал зчеплення – велюр; напіввідкрите напилення.


Круги с отворами 5 од.

Особливості: 

  • отвори для відведення пилу
  • широкий спектр застосування
  • самоклеючі
  • в упаковці 5 од.
 
 

Круг наждачный самоклеющийся с отверстиями применяется для работ с шлифмашинами, в частности с эксцентриковыми шлифмашинками. Используется для зачистки и финишной обработки различных поверхностей: дерева, металла, камня, пластмассы, стекла и др. Подходит также для обработки краски, лака, шпатлевки, пластика. 



<=>