0

103 Нравится
Круг наждачный самоклеющийся 125мм с отверстиями, бумага класс С, плотность 140 г/м2, К36, уп. 5ед INTERTOOL BT-0582
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типАбразивный материал
подгруппаКруги наждачные самоклеющиеся
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,084
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL BT-0582

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Круг наждаковий самоклеючий з отворами застосовується для робіт зі шліфувальними машинами, зокрема з ексцентриковими шліфувальними машинками. Використовується для зачищання та фінішної обробки різних поверхонь: дерева, металу, каменю, пластмаси, скла та ін. Підходить також для обробки фарби, лаку, шпаклівки, пластику.

Призначення кругів

Круги з зернистістю від 36 до 40 застосовуються для чорнового шліфування поверхні, від 60 до 120 - для первинного шліфування та згладжування нерівностей, від 150 до 600 - для фінального шліфування та полірування під фарбування.


Зернистість К36

Матеріали, що використовуються: основа - папір класу С, щільність 140 г/м²; шліфувальне зерно – оксид алюмінію; з'єднувач – фенольна смола; матеріал зчеплення – велюр; напіввідкрите напилення.


Круги с отворами 5 од.

Особливості: 

  • отвори для відведення пилу
  • широкий спектр застосування
  • самоклеючі
  • в упаковці 5 од.
 
 

Круг наждачный самоклеющийся с отверстиями применяется для работ с шлифмашинами, в частности с эксцентриковыми шлифмашинками. Используется для зачистки и финишной обработки различных поверхностей: дерева, металла, камня, пластмассы, стекла и др. Подходит также для обработки краски, лака, шпатлевки, пластика. 



<=>