0

103 Нравится
Лобзик аккумуляторный 20 В, 0-2700 об/мин, макс. глубина пропила 80 мм, бесключевой патрон, без ЗУ и АКБ INTERTOOL WT-0358
категорияУниверсальная
группа
типЭлектроинструмент и оборудование
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.2,250
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-0358

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка електролобзиків INTERTOOL

Переваги моделі

Акумуляторний лобзик WT-0358 підходить для виконання будь-яких будівельно-ремонтних робіт, працює з різноманітною деревиною, полімерними матеріалами, листовою і профільною сталлю, кольоровими металами, пластмасами тощо.

 

Возможности

Можливості

Ручний лобзик працює на акумуляторній батареї 20 В і має швидкість ходу пилки до 2700 хід/хв., гарантує високоефективне пиляння деревини товщиною до 80 мм, сталі - до 5 мм. Довжина ходу ріжучого полотна становить 20 мм.

Налаштування регулювання маятникового ходу дозволяє виконувати як акуратне фігурне різання (режим 0), так і високошвидкісний чорнове розпилювання (режим 1-3), де якість розрізу не так важлива.

Точне налаштування кута розпилювання до 45° дозволяє встановити опірну підошву в необхідному положенні і зробити розпил під потрібним кутом. 

Комфорт в работе

Комфорт в роботі

Функція плавного регулювання швидкості ходу вбереже від випадкових ривків на початку роботи і додати зручності оператору. 

Корпус інструмента ідеально збалансований і симетричний, тому лобзиком комфортно працювати як правші, так і шульзі. Повністю прогумована основна ручка, а також корпус в місці хвату, ідеально лежать в руках, знижують вібрацію, не викликаючи дискомфорт під час тривалих робіт.

Безключова заміна оснащення дозволяє легко замінити пиляльні полотна, зекономити час майстра, якому потрібно часто їх міняти. Також для зручності під час тривалих робіт передбачена кнопка з фіксацією положення ввімкнення.

Безопасность

Безпека

Лобзик оснащений системою захисту від перевантаження і перегрівання для тривалої і надійної служби. Li-Ion акумулятор має вбудований захист від перегрівання: при досягненні критичної температури, двигун автоматично зупиняється. Захист від перевантаження також автоматично вимкне інструмент при досягненні критичного навантаження на двигун.

Соместимые ЗУ и аккумуляторы

Зарядний пристрій та акумулятор до комплекту поставки не входять!

Ви можете додатково придбати сумісні акумулятори і зарядні пристрої:

WT-0340 - Акумулятор 20 В, Li-ion, 2 Аг;
WT-0341 - Акумулятор 20 В, Li-ion, 4 Аг;

WT-0344 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду 2 А;
WT-0345 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду 4 А;
WT-0346 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду 4+4 А, два термінали зарядки.




<=>