0

103 Нравится
Паяльник для пластиковых труб, 850 Вт, 0-300°C, насадки 20, 25, 32, 40, 50, 63 мм, металлический кейс INTERTOOL RT-2111
категорияУниверсальная
группаКрепежный инструмент
типПаяльники
подгруппаПаяльники для пластиковых труб
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.2,366
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL RT-2111

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка паяльників для поліпропіленових труб

Переваги моделі

Назначение

Призначення

Електричний паяльник для пластикових труб INTERTOOL RT-2111 використовується для ручного зварювання поліпропіленових (ПП) труб і фітингів, шляхом нагрівання елементів і подальшого їх з'єднання в єдину систему. Забезпечує надійне, якісне і довговічне з'єднання без протічок швів. Паяльник широко використовується для монтажу сантехнічних систем в побутових умовах і майстрами-професіоналами.

Функціонал

Функціонал

Потужність паяльника 850 Вт забезпечує швидке нагрівання до робочої температури за 4 хвилини. Індикатор нагріву сповістить про готовність - можна приступати до зварювання.

Вбудований регулятор температури (термостат) зі шкалою від 50°C до 300°C, дозволяє задати точне значення необхідної температури і підтримує її під час пайки.

Можливості

Можливості

В комплекті поставки 6 насадок з алюмінієвого сплаву з антипригарним тефлоновим покриттям для труб різного діаметра: 20, 25, 32, 40, 50, 63 мм.

Два отвори для установки насадок дозволяють одночасно виконувати пайку декількох труб, що значно економить час на зміну оснастки і збільшує функціонал паяльника.

Міцна металева нагрівальна платформа надійно кріпиться до металевого корпуса, забезпечуючи надійну роботу інструмента протягом тривалого часу.

Зручність

Зручність

Пальник має суцільну металеву платформу для встановлення на робочу поверхню, при цьому вона надійно кріпиться до неї.

Наявність місткого металевого кейса дозволяє зручно зберігати паяльник и всі комплектуючі в одному місці. Ви не втратите жодного елементу під час транспортування.




<=>