0

103 Нравится
Паяльник для пластиковых труб, 850 Вт, 0-300°C, насадки 20, 25, 32 мм, металлический кейс INTERTOOL RT-2110
категорияУниверсальная
группаКрепежный инструмент
типПаяльники
подгруппаПаяльники для пластиковых труб
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,366
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL RT-2110

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка паяльників для поліпропіленових труб

Переваги моделі

Назначение

Призначення

Електричний паяльник для пластикових труб INTERTOOL RT-2110 використовується для ручного зварювання поліпропіленових (ПП) труб і фітингів, шляхом нагрівання елементів і подальшого їх з'єднання в єдину систему. Забезпечує надійне, якісне і довговічне з'єднання без протічок швів. Паяльник широко використовується для монтажу сантехнічних систем в побутових умовах і майстрами-професіоналами.

Функціонал

Функціонал

Потужність паяльника 850 Вт забезпечує швидке нагрівання до робочої температури за 3 хвилини. Індикатор нагріву сповістить про готовність - можна приступати до зварювання.

Вбудований регулятор температури (термостат) зі шкалою від 50°C до 300°C, дозволяє задати точне значення необхідної температури і підтримує її під час пайки.

Можливості

Можливості

В комплекте поставки 3 насадки из алюминиевого сплава с антипригарным тефлоновым покрытием для труб разного диаметра: 20, 25, 32 мм.

Два отверстия для установки насадок позволяют одновременно производить пайку нескольких труб, что значительно экономит время на смену оснастки и увеличивает функционал паяльника.

Зручність

Зручність

Пальник має суцільну металеву платформу для установки на робочій поверхні, при цьому він надійно кріпиться до неї.

Наявність місткого металевого кейса дозволяє зручно зберігати паяльник и всі комплектуючі в одному місці. Ви не втратите жодного елементу під час транспортування.




<=>