0

103 Нравится
Подушка монтажная 160*160мм INTERTOOL HT-6045
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент столярный
подгруппаСтрубцины
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,283
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-6045

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка монтажних подушок

Переваги

Призначення

Універсальне застосування

Пневматична подушка чи повітряний клин використовується для монтажних, рихтувальних робіт, зокрема для підняття і вирівнювання виробів вагою до 300 кг. Подушка надувається і таким чином може використовуватися для аварійного відкриття дверей, капоту, багажника машини, як опора під колеса тощо.

Подушка стане у пригоді і в домашньому господарстві, з її допомогою можна перемістити важкі меблі, холодильники та інші предмети інтер'єру, а також встановити і вирівняти вікна, двері. Позбавить Вас від подряпин на підлозі і сколів рами, до того ж полегшить і прискорить роботу.


Ефективність

Принцип дії

Порожню подушку підкладають під двері чи вставляють в щілину між піднятим предметом і ритмічно качають грушою повітря, поступово заповнюючи подушку і піднімаючи предмет вгору. При цьому груша може від'єднуватися від подушки. Для опускання вантажу необхідно відкрутити клапан і випустити повітря.


Зручність

Міцні матеріали

Виготовлена подушка з міцного, якісного термопластичного поліуретану, розміром 160*160 мм. Вирізняється зносостійкістю, збільшеним строком служби, точно виручить вас не один раз!





<=>