0

103 Нравится
Диск зачистной из вспененного абразива черный 125*22,2*13 мм, P46, T27 INTERTOOL BT-0602
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типДиски
подгруппаДиски зачистные по металлу для УШМ
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,118
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL BT-0602

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Диски універсальні

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Пористий диск з нетканого абразивного волокна призначений для швидкої та ефективної зачистки поверхонь від старих лакофарбових покриттів, іржі, герметиків і будь-яких нерівностей. Також зачищає зварні шви та нержавіючі сталі.


Універсальність

Універсальність

Чорний круг – найм'якший і делікатніший варіант. Ідеальний для видалення фарби з алюмінію, нержавіючої сталі та кольорових металів. Підходить для роботи з будь-якими поверхнями: метал, бетон, дерево, камінь, цегла, чавун, керамограніт, пластик та ін. Диск з волокном чорного кольору середньої жорсткості.


Не забивається

Більше можливостей

Диск абразивний - це чудова альтернатива щітками з дроту і пелюстковим дискам, завдяки своїй пористій структурі, він не забивається продуктами шліфування та не нагріває поверхню. В результаті фарба не "пливе" і відмінно зчищається.


Ефективний

Ефективна робота

Диск встановлюють на КШМ, максимально допустимі обороти - 7600 об/хв, зі швидкістю 55 м/с. Найкраще підійде інструмент з регулюванням обертів, намагайтеся не створювати надмірний тиск на диск, адже абразивне зерно спеціально створено для роботи від незначного зусилля. В іншому випадку надмірний натиск прискорить зношування диска.





<=>