0

103 Нравится
Воронка универсальная для технических жидкостей INTERTOOL AT-3080
категорияУниверсальная
группаАвтоинструмент
типИнструмент для смазочных материалов
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,110
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL AT-3080

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка інструментів для мастильних мат-ів

Переваги

Застосування

Призначення

Універсальна воронка AT-3080 призначена для заливання мастила, палива і будь-яких інших технічних рідин. Така воронка знадобиться не тільки автолюбителям, що виконують роботи із власним автомобілем в гаражі, але і професійним майстрам, що працюють в автосервісах чи спеціалізованих майстернях з ремонту різноманітної техніки.

Просте застосування

Зручна робота

Знімний гофрований носик забезпечує зручне заливання рідин навіть у важкодоступні заливні горловини. Також він дозволяє тримати лійку під будь-яким потрібним кутом, що неможливо при використанні воронок з прямим жорстким носиком.

У конструкції лійки передбачений фільтр грубого очищення, виконаний у вигляді сітки. Він захищає від потрапляння небажаних часток в систему під час заливання. За необхідності, фільтр легко знімається і миється. Завдяки розбірній конструкції воронку зручно зберігати і перевозити.

Надійна конструкція

Надійна конструкція

Виготовлена лійка зі стійкого до хімічних впливів пластику, тому з нею також можна використовувати бензин, дизельне паливо та інші технічні рідини. Головною перевагою є її гладкість. Під час заливання рідина не затримується на стінках, до того ж лійка легко миється.




<=>