0

103 Нравится
Пила сабельная аккумуляторная с бесщеточным двигателем 20 В, 0-2500 об/мин, ход пилки 28 мм, без ЗУ и АКБ INTERTOOL WT-0367
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типИнструмент аккумуляторный 20 В
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.3,300
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-0367

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка шабельних пил

Переваги моделі

Акумуляторна шабельна пила INTERTOOL WT-0367 є незамінним помічником для столярів, теслярів, будівників і домашніх майстрів. Цей універсальний інструмент легко впорається з різкою деревини, арматури, труб, а також пластика і цегли. Завдяки своїм невеликим габаритам і автономності, дозволяє працювати в таких місцях, де інший інструмент безсильний.

Бесщеточный двигатель

Безщітковий двигун

Завдяки відсутності колектора, двигун показує ККД близький до 90%, т. як. не має механічних втрат і не зношується. У порівнянні зі щітковими аналогами, безщіткова конструкція не схильна до перегріву і іскрення. Висока енергоефективність дозволяє збільшувати час роботи на одному заряді батареї до 50%.

Функционал

Функціональність

Хід полотна 28 мм і швидкість пропилу до 2500 ход/хв. забезпечують ефективний розпил деревини товщиною до 180 мм і металу до 8 мм. Безключовий патрон дозволяє закріпити оснащення одним поворотом фіксатора. Є можливість закріпити пильне полотно в патроні зубцями вверх, що значно спрощує проведення робіт у важкодоступних місцях. Також пила обладнана LED-підсвічуванням для робіт в умовах поганої видимості.

Безопсаность

Безпека і надійність

Пускова кнопка інструмента доповнена блокуванням, що забезпечує захист від випадкового запуску. Ефективне відведення тепла від ключових елементів двигуна досягається за допомогою покращеної системи обдування. Надійність інструмента підтверджується гарантією 3 роки, що надається на серію електроінструмента STORM.

Удобство

Комфорт в роботі

Корпус пили симетричний, тому вона зручна як для правшів, так і для лівшів. Завдяки гумовому покриттю в місцях хвата, інструмент ідеально лежить в руках, не викликає дискомфорт під час тривалих робіт. Опірна платформа дозволяє спертися на поверхню і забезпечує високу якість розпилу і стійкість. Довжина виносу платформи регулюється за допомогою кнопки, розташованої на корпусі пили.

Совместимые АКБ и ЗУ

Зарядний пристрій і акумулятор до комплекту поставки не входять!

Сумісні акумулятори і зарядні пристрої:

WT-0340 - Акумулятор 20 В, літій-іон, 2.0 Ач;
WT-0341 - Акумулятор 20 В, літій-іон, 4.0 Ач;

WT-0344 - Пристрій зарядний для акумуляторів літій-іон 20 В, струм заряду 2.0 А;
WT-0345 - Пристрій зарядний для акумуляторів літій-іон 20 В, струм заряду 4.0 А;
WT-0346 - Пристрій зарядний для акумуляторів літій-іон 20 В, струм заряду 4.0 +4.0 А, два термінали зарядки;




<=>