0

103 Нравится
Диск алмазний універсальний сегментний 125**22.2 на кутову шліфувальну машину. INTERTOOL CT-1000
категорияУниверсальная
группаДиски
типДиски відрізні
подгруппаДиски відрізні з діамантовою крихтою для УШМ
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL CT-1000

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

 

Призначення

Призначення

Диск діаметром 125 мм, товщиною 1,0 мм, створений для ефективного різання різноманітних матеріалів, таких як дерево, бетон, камінь, цегла, граніт, пластик та інші тверді поверхні. Виготовлений з високоякісного алмазного матеріалу, він має високу міцність і довговічність, що робить його ідеальним інструментом для різноманітних будівельних і ремонтних робіт. Призначений для використання з кутовими шліфмашинами (болгарками) із високою швидкістю обертання до 12 200 об/хв.

Ефективна робота

Ефективне різання

До складу алмазного диска входять алмазні кристали з насиченістю крихтою до 18%, які є одним з  найтвердіших матеріалів на планеті. Ці кристали вбудовані у матрицю з металу і при обертанні диска по поверхні матеріалу алмазні кристали зношуються. Однак завдяки своїй твердості вони здатні обробляти тверді матеріали, створюючи вирізи, розрізи чи шліфовані поверхні.

Зносостійкість

Зносостійкість

Диск з алмазними сегментами має окремі секції (сегменти), розділені пазами. Це дозволяє диску легко проникати в матеріал і мінімізувати перегрівання, зменшується іскро- і пилоутворення, адже між сегментами є місце для циркуляції повітря та охолодження. Також пил відводиться через «зазор» між сегментами. 

 




<=>