0

103 Нравится
Зарядний пристрій 6/12В, 1.5А, 230В, зимовий режим зарядки, дисплей, ємність акумуляторної батареї 1.2-40 Аг INTERTOOL AT-3027
категорияУниверсальная
группаАвтоінструмент
типПристрої зарядні та пуско- зарядні для АКБ
подгруппаПристрої зарядні для АКБ
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL AT-3027

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Зарядний пристрій INTERTOOL  AT-3027 керується  мікропроцесором і системою із багатоступінчастим циклом заряджання. Пристрій підходить для всіх типів батарей: 6 В мотоциклів, 12 В автомобілів, а також для акумуляторів катерів, газонокосарок, гідроциклів, сільськогосподарської техніки, промислового і побутового обладнання.

Переваги

  • Розумний зарядний пристрій із мікропроцесором;
  • Повністю автоматичне заряджання акумуляторів 6 і 12 В;
  • Підходить для свинцево-кислотних (LEAD-ACID), GEL, AGM, LiFePO4, ємністю до40 Аг;
  • Максимальний струм заряду - 1,5 А;
  • Захист від короткого замикання, неправильного підключення, перевантаження, перегрівання і перезарядження;
  • Вибір типу АКБ і режиму заряджання. 

Інтелектуальна система

Інтелектуальна система діагностики АКБ дозволяє не тільки підібрати оптимальний режим заряджання, але й підтримувати батарею у стані повного заряду. Працює зі свинцево-кислотними батареями, обслуговуваними і необслуговуваними, а також гелевими акумуляторами і батареями глибокого циклу. Тип батареї - 6 чи 12 В - пристрій визначає самостійно, вам необхідно вибрати режим заряджання і тип батареї.

Захист АКБ

Електронний захист від перевантаження, короткого замикання і неправильного підключення (зворотна полярність) вбережуть ваш акумулятор і зарядку від пошкоджень і поломок.

Індикація

Керування зарядним пристроєм здійснюється за допомогою вбудованого дисплея, який забезпечує наочне відображення поточного статусу заряджання. При підключенні пристрою до джерела живлення індикатор на дисплеї світиться червоним світлодіодом, вказуючи на активне підключення до мережі. При повному заряді акумулятора світлодіод на дисплеї стає зеленим, що є сигналом про завершення процесу заряджання. Під час заряджання світлодіод буде миготіти жовтим, вказуючи на поточний процес заряджання. Жовтий світлодіод, що миготить, означає, що зарядний пристрій знаходиться в режимі переривання. При неправильному підключенні клем до акумулятора, червоний світлодіод почне миготіти, вказуючи на зворотну полярність. Також дисплей відображає поточну напругу заряду, де "6 В" і "12 В" вказують на відповідну напругу заряджання акумулятора.

Зручність

Зарядний пристрій має повністю ізольовані клеми і компактні габарити, не займає багато місця у гаражі чи в авто. Індикація на панелі керування показує напругу батареї і процес заряджання. Пристрій дуже простий у використанні, однак рекомендуємо заряджати у провітрюваному приміщенні та не лишати без нагляду на час заряджання.




<=>