0

103 Нравится
Лiска для тримера "квадрат" армована, 3.0 мм x 15 м INTERTOOL DT-2320
категорияУниверсальная
группаВитратні матеріали та приладдя
типПриналежності
подгруппаПриналежності до мотокіс
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-2320

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка лысок для тримерів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Волосінь для тримера чи мотокоси являє собою незамінний аксесуар для догляду за садом, газоном, присадибною ділянкою тощо. Ця волосінь має форму "квадрат" і поставляється у зручному мотку, довжиною 15 метрів.

Форма

Квадратна форма

Волосінь квадратної форми підходить для більшості типів тримерів і мотокіс, що робить її зручним вибором для широкого кола користувачів. Завдяки своїй плоскій і широкій формі забезпечує рівномірне скошування трави і рослин, гарантує високу ефективність зрізання і довговічність використання. Знижується ймовірність заплутування і переплетення під час роботі.

Надміцна та ефективна

Армована волосінь збільшеної міцності стійка до зношування, обривів під час роботи із товстими і жорсткими рослинами. Завдяки своїй посиленій структурі також забезпечує швидше та ефективніше зрізання, ідеальна для косіння щільної і густої рослинності, порості, гілок.

Перетин

Перетин 3,0 мм

Волосінь зі збільшеним перетином 3,0 мм має більшу міцність і підходить для обрізання товстіших і жорсткіших рослин, бур'янів, невеликої пороті, гілок тощо. Ідеально підходить для роботи у вузьких і важкодоступних місцях, таких як закутки саду чи біля країв газону. Завдяки товстому перетину, волосінь менш схильна до обривів і зношуванню, що збільшує її строк служби та економить час на заміні волосіні.

 

 




<=>