0

103 Нравится
Пневмопистолет для распыления жидкостей INTERTOOL PT-0704
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типПистолеты для распыления и нагнетания пневматические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,662
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-0704

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги даної моделі

Призначення

Призначення

Пістолет призначений для промивання, очищення чи змащення різних деталей та робочих поверхонь. Може використовуватися з різними мастилами, засобами для чищення, антикорозійними рідинами тощо.

Пістолет для продувки

Можливості

Універсальний пістолет для розпилення (пістолет для нафтування) розроблений для важких умов експлуатації, ідеально підходить для СТО, автомайстерень, а також побутового застосування. Потужний потік рідини подається під робочим тиском до 10 атм. Він має подовжене сопло для розпилення у важкодоступних місцях, а наконечник сопла дозволяє регулювати форму факела.

Шланг

Міцна та зручна конструкція

Металевий бачок та надійна конструкція пістолета дозволяють працювати з агресивними рідинами: мастилами, розчинниками, знежирювальними засобами тощо. Руків’я у вигляді пістолета з курком забезпечує максимальний комфорт користувача.

Для підключення пістолета до пневматичного шланга передбачено універсальний фітинг для швидкороз'ємного з'єднання. У разі потреби його можна викрутити та отримати внутрішню різьбу.

Експлуатація інструмента

Експлуатація інструмента

Для ефективної роботи необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 10 атм, з продуктивністю від 200 л/хв. й більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.




<=>