0

103 Нравится
Футболка темно-серая M 95 % хлопок 5% спандекс INTERTOOL SP-2232
категорияУниверсальная
группаРекламно-сувенирная продукция
типОдежда
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-2232

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги

Зручна та легка

Зручна і легка

Футболка базової моделі з брендуванням, призначена для щоденного використання. Має акуратну круглу горловину, короткі рукави, відмінно лягає по фігурі і не сковує рухів, у ній комфортно протягом всього робочого дня. Виготовлена з:

- Натуральна бавовна (95%), гарантує максимальну зручність носіння. Бавовняна тканина приємна до тіла, дозволяє шкірі дихати і чудово поглинає вологу, підтримуючи комфортний мікроклімат в будь-яких умовах.

- Спандекс (5%), забезпечує еластичність матеріалу, що дозволяє футболці зберігати форму і забезпечує свободу рухів. Це ідеальне поєднання для тих, хто цінує свободу і комфорт при активному способі життя.

Універсальна

Універсальна

Футболка підійде для різних ситуацій і може бути використана з різними типами штанів чи шортів. Ця футболка – незамінний елемент гардероба, який буде виглядати актуально і стильно в будь-якій ситуації: на прогулянці, на роботі, вдома тощо.

Якісне виготовлення

Якісне виготовлення

Виготовлена за сучасними лекалами, має подвійний акуратний шов і простий крій. Не линяє і не втрачає колір, рекомендовано прати при 30 °С. За правильного догляду довго зберігає початкову форму.    

 

Розмірний ряд 




<=>