0

103 Нравится
Сверло по кафелю регулируемое 30-120 мм INTERTOOL HT-0338
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типПринадлежности
подгруппаПриспособления для дрелей
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,350
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0338

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Кругове регульоване свердло (балеринка) призначене для свердління отворів великих діаметрів у склі, керамічній плитці, пластмасі, цеглі з товщиною профілю від 4 до 12 мм.

Дворізцева система з центруючою частиною компенсує можливе биття і несиметричність конструкції, у порівнянні зі свердлами з одним різцем. Всі ріжучі частини кругового свердла оснащені твердосплавними крайками, які забезпечують якісне і рівне різання. За допомогою спеціальних гвинтів і шестигранника Ви зможете легко відрегулювати відстань між різцями і вирізати отвори різних діаметрів від 30 до 120 мм.

Балеринка HT-0338 може встановлюватися як оснастка для дрилів, шурупокрутів, перфораторів без ударного режиму. Завдяки шестигранному хвостовику свердло міцно фіксується в інструменті і не прокручується.

Свердлити рекомендується на малих чи середніх обертах і без сильного натиску на інструмент - так Ви вбережете себе від сколів і пошкоджень крихкого матеріалу. Робоча поверхня не має перегріватися, тому періодично змочуйте кахлю і свердло водою.

Свердло кругове характеризується надійністю конструкції, а також економічністю. Одним інструментом можна виконати отвори різних діаметрів, не вдаючись до покупки додаткових насадок.

Особливості:
  • можливість регулювання діаметра від 30 до 120 мм
  • проста і міцна конструкція
  • в результаті отримуєте акуратні отвори



<=>