Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Генератор бензиновий/газовий 2.8/3 кВт, 220 В, 15 л, ручний старт, мідна обмотка, STORM INTERTOOL DT-1133 Генератор бензиновий/газовий 2.8/3 кВт, 220 В, 15 л, ручний старт, мідна обмотка, STORM INTERTOOL DT-1133, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Генератор бензиновий/газовий 2.8/3 кВт, 220 В, 15 л, ручний старт, мідна обмотка, STORM INTERTOOL DT-1133
категорияУниверсальная
группаТехніка для дому та саду
типГенератори
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике10
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-1133

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Генератор може використовуватися як основне чи додаткове джерело електроенергії та здатний живити електроприлади, загальною потужністю до 2800 Вт. Підійде для дому, офісу, малого підприємства, торгового об'єкта тощо. С таким пристроєм не страшні відключення електроенергії, ви завжди зможете живити лампочки освітлення, холодильник, комп'ютер, ноутбук чи водяний насос опалення.

Переваги

  • Підходить для електроприладів, сумарною потужністю до 3 кВт;
  • Працює на бензині чи на газі, підключення від магістралі чи від балона;
  • Вбудована система AVR проти стрибків напруги;
  • Завжди стабільна напруга: синхронний альтернатор з мідною обмоткою;
  • Надійний: захист від перевантаження, короткого замикання, низького рівня мастила;
  • Продуктивний: 4-тактний OHV двигун, потужністю 7 к.с., об'ємом 208 см³;
  • Економічний: витрата палива - 360 г/кВт*год.;
  • Дві розетки 230 В / 16 А для підключення приладів;
  • Вольтметр для контролю напруги;
  • Простий запуск ручним стартером;
  • Клема заземлення для безпечнішої експлуатації;
  • Захисна металева рама з ручками для транспортування.

Два види паливної системи

Генератор INTERTOOLDT-1133 може працювати на двох видах палива: бензині і газі, перемикання між системами відбувається за допомогою спеціального важеля на карбюраторі. Можливість використання газу істотно зменшить витрату коштів, і ви зможете зекономити на паливі, особливо при тривалому використанні генератора. Підключення ж газового балона відбувається через шланг від редуктора. Рекомендуємо встановлювати додатковий редуктор (GS-0020 чи аналогічний) для стабільної роботи при підключенні до газового балона.

Надійна робота

Оснащений генератор чотиритактним одноциліндровим верхньоклапанним двигуном з повітряним охолодженням, це забезпечує надійну і тривалу стабільну роботу протягом 10 годин.
Головним вузлом перетворення кінетичної роботи, що продукується обертанням вала двигуна, в електричний струм є альтернатор. Тут він встановлений синхронного типу з мідною обмоткою, що є гарантією стабільної напруги без стрибків і відхилень від норми. Також рівень напруги можна контролювати встановленим вольтметром на корпусі генератора.

Системи захисту

Для стабільної роботи без збоїв, генератор оснащений наступними системами:

  • Захист від перевантаження і короткого замикання автоматично вимикає двигун.
  • Захист від низького рівня мастила: перш ніж рівень мастила в картері досягне мінімально безпечної межі, система захисту також вимкне двигун.

Окрім всього, генератор має ступінь захисту від вологи і пилу IP23.

Безпека

Для безпечнішої роботи, щоб виключити можливість ураження електричним струмом, на генераторі передбачена клема заземлення. Для цього необхідно підключити провід до клеми, а інший кінець під'єднати до металевої труби чи арматури.

VFT-метр

Замість стандартного вольтметра, на генераторі встановлений універсальний контрольний прилад - VFT-метр:

  • Вольтметр;
  • Частотомір;
  • Лічильник мотогодин.

Дисплей показує напругу, частоту та загальне напрацювання мотогодин, що полегшує експлуатацію і своєчасну здачу генератора на технічне обслуговування.

Комфорт користувача

Запуск генератора відбувається за допомогою простого ручного стартера. Вам не потрібно докладати багато зусиль: спочатку потягніть стартер до появи легкого опору, а потім різким рухом витягніть шнур на всю довжину і двигун запуститься.
Передбачені дві розетки для підключення електроприладів що дуже зручно.

Бак на 15 літрів оснащений візиром, який показує рівень бензину, що дозволяє зручно контролювати і вчасно доливати паливо. Споживання палива в моделі DT-1133 становить 360 г/кВт*год., що досить економно. Картер потребує 0,6 л мастила, про низький рівень якого попереджає автоматична система. Рівень шуму під час роботи — всього 69 дБа.

Вага самого генератора - 45 кг, для зручного транспортування передбачені дві трубоподібні ручки, які також є захисною рамою від зіткнень з перешкодами під час експлуатації і переміщень.




<=>