Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Тример акумуляторний 20 В, 7500 об/хв, діаметр обертання волосіні 300 мм, котушка, без ЗП та АКБ, STORM INTERTOOL WT-9112 Тример акумуляторний 20 В, 7500 об/хв, діаметр обертання волосіні 300 мм, котушка, без ЗП та АКБ, STORM INTERTOOL WT-9112, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Тример акумуляторний 20 В, 7500 об/хв, діаметр обертання волосіні 300 мм, котушка, без ЗП та АКБ, STORM INTERTOOL WT-9112
категорияУниверсальная
группа
типЕлектроінструмент та обладнання
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-9112

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка тримерів

Переваги моделі

 

Призначення

Призначення

Тример акумуляторний ефективно впорається з косінням трави і дрібного бур'яну на присадибних ділянках, в теплицях, на газонах тощо. Завдяки компактним габаритам, малій вазі та мобільності стане вашим улюбленим садовим помічником. Вам більше не потрібно перейматися дротами і пошуком розеток - садовий тример забезпечує повну автономність без будь-яких обмежень. Забудьте про складні бензинові суміші для мотокіс, адже цей тример працює від Li-Ion акумулятора, забезпечуючи ефективну і надійну роботу.

Надійна конструкція

Продуктивність

Інструмент розвиває швидкість обертання до 7 000 об/хв., що забезпечує відмінну продуктивність та ефективне косіння дрібного бур'яну і газонної трави.

Двигун і місце для підключення акумулятора розташовані у нижній частині штанги, тому роботу важливо  виконувати в суху погоду і без наявності роси. Ширина косіння становить 300 мм, використовується котушка з волосінню, діаметром 1,6 мм.

Призначення

Регулювання

Головка тримера має регулятор положення, ви зможете повернути і зафіксувати її у зручному положенні для роботи у важкодоступних місцях.

Штанга телескопічна і може регулюватися під зріст оператора за допомогою фіксаторів. Також ви зможете повернути штангу з головкою на 180° для зручного косіння трави вздовж стін і бордюрів.

Разом з додатковою перекидною ручкою, ці регулювання дозволяють налаштувати та ідеально збалансувати тример для зручної роботи протягом тривалого часу. 

Надійна конструкція

Комфорт в роботі

Тример має малу вагу і компактні габарити. Не прив'язаний до електромережі та може працювати в польових умовах, оранжереях, теплицях тощо.

Основне руків'я відмінно лежить у руці завдяки прогумованій накладці та ергономічній формі.

Спеціальний обмежувач захистить від пошкоджень кору дерев, бордюри та іншу обстановку вашої ділянки під час косіння трави. 

Призначення

Безпека

Кнопка блокування від випадкового пуску зробить роботу з тримером безпечнішою і не дозволить увімкнутися інструменту в невідповідний момент.
Кожух тримера виготовлений з ударостійкого пластику і захищає користувача від викиду трави, надійно закриваючи різальну волосінь з котушкою.

Надійна конструкція

Сумісні акумулятори і зарядні пристрої

Тример сумісний з акумуляторами і зарядними пристроями із серії STORM 20 V:

WT-0340 - Акумулятор 20 В, Li-ion, 2 Аг;
WT-0341 - Акумулятор 20 В, Li-ion, 4 Аг;

WT-0344 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду - 2 А;
WT-0345 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду - 4 А;
WT-0346 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду - 4+4 А, два термінали заряджання.

 




<=>