Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Тример акумуляторний з безщітковим двигуном 40 В (2х20 В), 6000 об/хв, діаметр обертання диска/ліски 255/350 мм, котушка + 3-х зубчастий ніж, без ЗП та АКБ, STORM INTERTOOL WT-9213 Тример акумуляторний з безщітковим двигуном 40 В (2х20 В), 6000 об/хв, діаметр обертання диска/ліски 255/350 мм, котушка + 3-х зубчастий ніж, без ЗП та АКБ, STORM INTERTOOL WT-9213, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Тример акумуляторний з безщітковим двигуном 40 В (2х20 В), 6000 об/хв, діаметр обертання диска/ліски 255/350 мм, котушка + 3-х зубчастий ніж, без ЗП та АКБ, STORM INTERTOOL WT-9213
категорияУниверсальная
группа
типЕлектроінструмент та обладнання
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-9213

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Тример акумуляторний ефективно впорається з косінням трави і дрібного бур'яну на присадибних ділянках, в теплицях, на газонах тощо. Завдяки невеликим габаритам, малій вазі та мобільності стане вашим улюбленим садовим помічником. Вам більше не потрібно перейматися через дроти і пошук розеток - садовий тример забезпечує повну автономність без будь-яких обмежень. Забудьте про складні бензинові суміші для мотокіс, адже цей тример працює від двох Li-Ion акумуляторів, забезпечуючи ефективну і надійну роботу.

Переваги

  • Мобільний і високоефективний;
  • Працює в польових умовах від двох Li-Ion акумуляторів 20 В;
  • Безщітковий двигун з високим ККД збільшує ресурс служби і забезпечує тривалу роботу на одному заряді акумулятора;
  • Прямий привід на оснащення, нижнє розташування двигуна;
  • Ширина косіння ножем - 250 мм, волосінню - 350 мм;
  • Зручна широка ручка з телескопічною штангою;
  • Ремінь через плече для розподілення ваги;
  • Захист від випадкового увімкнення;
  • Напівавтоматична подача волосіні дозволяє працювати без перерви на подовження корду;
  • Відсутність шкідливих викидів, можна працювати в теплицях і закритих приміщеннях. 

Продуктивність

Інструмент розвиває швидкість обертання до 6 000 об/хв., що забезпечує відмінну продуктивність та ефективне косіння дрібних бур'янів, газонної трави тощо.

Двигун розташований у нижній частині штанги з прямим приводом на оснащення.  

Комплектується котушкою з волосінню 2 мм і тризубчастим ножем, при цьому для роботи можна використовувати волосінь будь-якої форми для вашої зручності.

Ширина косіння – 250 мм (для ножа) і 350 мм (для волосіні). Завдяки можливості встановлення ножа, тример впорається із паростками кущів.

Безщітковий двигун

Безщітковий двигун забезпечує продуктивну роботу, він не перегрівається і стійкий до перевантажень, що збільшує час роботи до перерви. Завдяки відсутності колектора, двигун має ККД наближений до 90%, не має механічних втрат, зносу, а також іскріння. Витрата заряду батареї зменшена до 50%.

Зручність

Реалізована широке велосипедне руків'я з органами керування на ергономічних прогумованих ручках. Положення руків'я може регулюватися під оператора для комфорту протягом всього часу роботи.

Ремінь з регулюванням відмінно розподіляє навантаження на спину оператора і забезпечує зручне розташування тримера в руках.

Комплектний трилопатевий ніж двосторонній, тому ви зможете швидко перевернути сторону, що затупилася, і знову приступити до роботи.

Безпека і надійність

Кнопка блокування від випадкового пуску зробить роботу з тримером безпечнішою і не дозволить увімкнутися інструменту в невідповідний момент.

Захисний кожух виготовлений з ударостійкого пластику, він закриває різальне обладнання, таким чином захищає користувача від викидів трави та інших предметів.

Акумуляторний тример, на відміну від бензинових моделей, може використовуватися в закритому просторі: в оранжереях, теплицях тощо.

Не розрахований на роботу з фрезою! 

Акумулятор і зарядний пристрій до комплекту поставки не входять.

Тример WT-9213 сумісний з акумуляторами і зарядними пристроями із серії STORM 20 V.

WT-0340 - Акумулятор 20 В, Li-ion, 2 Аг;
WT-0341 - Акумулятор 20 В, Li-ion, 4 Аг;

WT-0344 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду - 2 А;
WT-0345 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду - 4 А;
WT-0346 - Пристрій зарядний для акумуляторів Li-ion 20 В, струм заряду - 4+4 А, два зарядні термінали.




<=>