Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
GIPFEL Штопор электрический заряжающийся. GIPFEL Штопор электрический заряжающийся., ПОСУДА ОПТОМ
0
ДРОГОБЫЧ-1
в ящ. 12 шт/кор
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 313
2890>2890 грн.

103 Нравится
GIPFEL Штопор электрический заряжающийся.
категорияУниверсальная
группабарный инвентарь
типразное
подгруппаШтопор
линияGIPFEL
цветсерый
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,6542
в упаковке
в ящике12 шт/кор
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД8509800000
GIPFEL 9636

в наличии 11 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 1

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 9636 разное GIPFEL GIPFEL Штопор электрический заряжающийся. GIPFEL Штопор електричний, що заряджається. GIPFEL Electric corkscrew that can be charged. барный инвентарь 0,6542 нержавеющая сталь без покрытия серый Универсальная Штопор 4058022096361 Штопор Gipfel 9636 заряджається від мережі. Заряджений штопор можна використати зовні вдома, узяти з собою в похід або на пікнік, його заряду вистачить на те, щоб відкрити до 60 пляшок вина. Індикатор заряду спалахує на мережевому зарядному пристрої. У комплекті також є дріт USB, який дозволяє заряджати штопор від телефону або переносного зовнішнього акумулятора. Штопор Gipfel 9636 надзвичайно простий в управлінні, він має всього дві кнопки: для витягання пробки з пляшки і для приміщення її назад в пляшку, якщо вино не допите. Для двох режимів роботи існує світлова індикація: червоного і синього кольорів. Оригінальне рішення на корпусі штопора - "винний календар", що дозволяє відмітити дату, коли вино було вперше відкрите. Тип: електричний Вага: 650 гр Матеріал: нержавіюча сталь Колір: сталевий Бренд: Gipfel (Німеччина)

Штопор Gipfel 9636 заряджається від мережі. Заряджений штопор можна використати зовні вдома, узяти з собою в похід або на пікнік, його заряду вистачить на те, щоб відкрити до 60 пляшок вина. Індикатор заряду спалахує на мережевому зарядному пристрої. У комплекті також є дріт USB, який дозволяє заряджати штопор від телефону або переносного зовнішнього акумулятора. Штопор Gipfel 9636 надзвичайно простий в управлінні, він має всього дві кнопки: для витягання пробки з пляшки і для приміщення її назад в пляшку, якщо вино не допите. Для двох режимів роботи існує світлова індикація: червоного і синього кольорів. Оригінальне рішення на корпусі штопора - "винний календар", що дозволяє відмітити дату, коли вино було вперше відкрите.

  • Тип: електричний
  • Вага: 650 гр
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Колір: сталевий
  • Бренд: Gipfel (Німеччина)


<=>