Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Лопата для снігу автомобільна телескопічна 68 - 87см INTERTOOL AT-0132 Лопата для снігу автомобільна телескопічна 68 - 87см INTERTOOL AT-0132, ПОСУДА ОПТОМ
0

103 Нравится
Лопата для снігу автомобільна телескопічна 68 - 87см INTERTOOL AT-0132
категорияУниверсальная
группаАвтоінструмент
типАвтоаксесуари
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL AT-0132

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка автоаксесуарів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Снігоприбиральна автомобільна лопата допоможе вам розчистити двір або в'їзд у гараж, створити стежки, звільнити машину від снігу або розчистити місце для паркування. Це компактний та легкий інструмент, не займає багато місця та поміститься в будь-якому багажнику. Автомобільна лопата швидко розбирається та може зберігатися в дуже обмеженому просторі.

Телескопічна ручка

Телескопічна ручка

Довжина ручки варіюється від 68 до 87 см, а завдяки швидкому механізму блокування ви можете обрати будь-яку необхідну довжину держака.

Ефективна робота

Ефективна робота

Глибокий ківш лопати дозволяє ефективно зачерпувати великі об'єми снігу, а наявність посиленої металевої крайки навіть зіскоблювати мокрий сніг з поверхонь, що дозволяє вам швидше вибратися із заметів.

Зручна конструкція

Зручна конструкція

Лопата виконана з морозостійкого та легкого пластику, не навантажує спину та руки. Місце хвату з м'якою накладкою не ковзає в долоні, а D-подібна ергономічна ручка забезпечує відмінне захоплення. Автомобільна лопата - «обов'язковий» інструмент для зими, який допоможе вибратись зі снігових заметів.




<=>