Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Тримач для корончатих свердел 83 мм, з центруючим свердлом INTERTOOL SD-0398 Тримач для корончатих свердел 83 мм, з центруючим свердлом INTERTOOL SD-0398, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Тримач для корончатих свердел 83 мм, з центруючим свердлом INTERTOOL SD-0398
категорияУниверсальная
группаВитратні матеріали та приладдя
типСвердла
подгруппаСвердла корончаті
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SD-0398

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка тримачів для коронок

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Тримач для корончастих свердел діаметром 83 мм із центруючим свердлом – ідеальне рішення для швидкого та надійного кріплення коронки. Це обов’язковий компонент для фіксації корончастого свердла, що забезпечує зручність та точність при свердлінні отворів.

Ефективне свердління

Універсальна конструкція

Тримач призначений для кільцевих коронок різного діаметра 33, 53, 67, 73, 83 мм, забезпечуючи широкий спектр можливостей. Постачається в комплекті з центруючим свердлом для точного та зручного центрування під час свердління. Хвостовик свердла має шестигранний профіль, що забезпечує сумісність та надійну фіксацію в будь-якому патроні дрилів, шуруповертів, перфораторів, верстатів.

 

Бури та свердла №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>