Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Сверло кобальтовое по металлу 5.0 мм HSS-Co, DIN 338 INTERTOOL SD-5450 Сверло кобальтовое по металлу 5.0 мм HSS-Co, DIN 338 INTERTOOL SD-5450, ПОСУДА ОПТОМ
0

103 Нравится
Сверло кобальтовое по металлу 5.0 мм HSS-Co, DIN 338 INTERTOOL SD-5450
категорияУниверсальная
группаСверла
типСверла и наборы сверл по металлу
подгруппаСверла по металлу
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,013
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SD-5450

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Свердло призначене для свердління отворів у металевих матеріалах, включаючи сталь, чавун та інші сплави. Свердлить леговану та нелеговану сталь. Впорається навіть з кольоровими та нержавіючими металами (алюмінієм), сірим та ковким чавуном, а також твердими пластмасами. Має спеціальне спіральне заточення, що дозволяє свердлу легко та ефективно пробивати металеві поверхні. Використовується разом з дрилями, шуруповертами, перфораторами, верстатами тощо.

Подовжене

Ефективна робота

Кут заточення свердла 135° створює вістря, що сприяє кращому проникненню в матеріал на початку свердління. Таке свердло може бути ефективніше при свердлінні під кутом або при виконанні складних геометричних завдань, оскільки забезпечує кращу точність та стабільність у процесі свердління.

Спіральна ріжуча частина з оптимальним кутом нахилу 20-30° знижує тертя та теплову дію в процесі свердління, що важливо для запобігання перегріву свердла та запобігає пошкодженню робочої поверхні.

Ефективна робота

Зносостійка конструкція

Кобальтові свердла відрізняються підвищеною зносостійкістю та великим ресурсом роботи. Витримують високі режими свердління завдяки присадкам кобальту та особливостям хімічного складу сплаву. Має основні переваги:

  • Збільшена твердість DIN 338.
  • Покращена термічна стабільність. Рекомендується при тривалому свердлінні твердих металів охолоджувати мастилом, водою та іншими розчинами.
  • Висока стійкість до зношування, підходять для інтенсивного використання.

 


Лінійка свердел

Бури та свердла №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>