Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Набор корончатых сверл для плитки 5 ед. 33-83 мм, вольфрамовое напыление + напильник и чемодан INTERTOOL SD-0428 Набор корончатых сверл для плитки 5 ед. 33-83 мм, вольфрамовое напыление + напильник и чемодан INTERTOOL SD-0428, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Набор корончатых сверл для плитки 5 ед. 33-83 мм, вольфрамовое напыление + напильник и чемодан INTERTOOL SD-0428
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типСверла
подгруппаСверла и коронки по стеклу и плитке
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,752
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SD-0428

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка наборів коронок з тримачами

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Коронки з карбід-вольфрамовою крихтою призначені для точного свердління наскрізних отворів у різних матеріалах, таких як керамічна та кахельна плитка, пористий бетон, цегла, шифер та ін. Ідеально підходять для створення отворів для розеток, вимикачів, труб та комунікацій, з можливістю вибору оптимального розміру. У комплекті коронки діаметром 33, 53, 67, 73, 83 мм.

Ефективне свердління

Ефективне свердління

Край коронок вкритий карбід-вольфрамовою крихтою з товщиною шару 5 мм, що забезпечує комфортне свердління без сколів та тріщин. Глибина свердління складає 64 мм. Завдяки центруючому свердлу забезпечується точне позиціювання коронки під час свердління, що збільшує якість отворів.

Надійна конструкція

Надійна конструкція

Корончасті свердла виготовлені з високоякісної інструментальної сталі, що стійко переносить інтенсивні навантаження. Хвостовик свердла має шестигранний профіль, що забезпечує сумісність і надійну фіксацію в будь-якому патроні дриля, шуруповерта, перфоратора, верстата. Використовуються в безударному швидкісному режимі електроінструмента 800-1500 об/хв.

Зручність в роботі

Зручність у роботі

У комплекті передбачено напилок для зачистки готових отворів від задирок. Також набір розміщений у зручному пластиковому кейсі з ручкою для компактного зберігання та транспортування.

 

Бури та свердла №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>