Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Сверло алмазное трубчатое по стеклу и керамике 50 мм INTERTOOL SD-0368 Сверло алмазное трубчатое по стеклу и керамике 50 мм INTERTOOL SD-0368, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Сверло алмазное трубчатое по стеклу и керамике 50 мм INTERTOOL SD-0368
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типСверла
подгруппаСверла и коронки по стеклу и плитке
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,092
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SD-0368

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка коронок по склу

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Алмазне трубчасте свердло є високоточним інструментом, розробленим спеціально для свердління отворів у склі, кераміці, плитці, фарфорі тощо. Його унікальна конструкція забезпечує надійне, точне свердління, з урахуванням особливостей цих крихких матеріалів.

Міцна конструкція

Міцна конструкція

Корпус свердла виготовлений з твердої загартованої сталі, поверхня має спеціальне покриття, що забезпечує високу твердість та стійкість до іржі. Кругла основа свердла надає стабільності та добре центрується під час роботи.

Алмазне покриття

Алмазне покриття

Свердло з товстим шаром алмазного покриття забезпечує високу твердість та зносостійкість. Це особливо важливо при роботі з твердими матеріалами, мінімізує ризик появи сколів та тріщин під час свердління, гарантуючи якісний та акуратний результат.

Рекомендації

Рекомендації

Рекомендується використовувати свердло на обертах 2400 об/хв без сильного тиску, особливо при свердлінні крихких матеріалів. Регулярне змочування робочого матеріалу та свердла водою допомагає запобігти перегріву поверхні. Свердло може встановлюватися як оснащення для дрилів, шуруповертів та свердлильних верстатів.

 

Бури та свердла №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>