Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Микрометр 0-25 мм INTERTOOL MT-3041 Микрометр 0-25 мм INTERTOOL MT-3041, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Микрометр 0-25 мм INTERTOOL MT-3041
категорияУниверсальная
группаМерительный инструмент
типМикрометры
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,252
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL MT-3041

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка тримерів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мікрометр INTERTOOL – вимірювальний інструмент, який використовується для високоточного вимірювання лінійних розмірів невеликих предметів, контактним методом із мінімальною похибкою. Цей прилад дозволяє визначити розміри деталей з точністю ±0,004 мм. Застосовується для механічної обробки деталей, точного складання вузлів та механізмів, налаштування роботи промислового обладнання та ін.

 

Принцип роботи

 

Шляхом обертання ручки з тріскачкою рух гвинта перетворюється на лінійне переміщення з високою точністю. Гвинт необхідно затиснути до характерного звуку спрацьовування тріскачки – зупинити закрутку після трьох клацань. За потреби гвинт фіксується стопором. Визначення величини відбувається за двома шкалами: за показником на стеблі визначається кількість повних міліметрів, до них додаємо показник на барабані, це десяті та соті мм.

 

Зручність в роботі

Якісне вимірювання

Мікрометр виготовлений з якісної нержавіючої сталі з потовщеною рамою, що дозволяє виключити деформацію при вимірах. Храповик спрацьовує при оптимальному притискному зусиллі, не дає пошкодити деталь та не залишає зазорів. Це забезпечує додаткову точність виміру. Вимірювальні шкали на барабані та стеблі вигравіювані та добре зчитуються, захищені від стирання. Торці п'яти та вимірювального гвинта мають високу взаємну паралельність. На торцях напаяні твердосплавні елементи для протидії зносу та деформації.

Габариты




<=>