Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Уровень водяной со шлангом 5 м INTERTOOL MT-1455 Уровень водяной со шлангом 5 м INTERTOOL MT-1455, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Уровень водяной со шлангом 5 м INTERTOOL MT-1455
категорияУниверсальная
группаМерительный инструмент
типУровни
подгруппаУровни строительные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,140
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL MT-1455

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка рівнів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Гідрорівень або водяний рівень призначений для визначення взаємного розташування елементів будівельних конструкцій, які повинні знаходитись в одній горизонтальній площині. Ефективний для укладання плитки, наприклад коли необхідно покласти плитку на різних стінах на одному рівні, адже помилитися не можна, інакше шви будуть несиметричні. Також застосовується для зведення стін, фундаменту, стяжки підлоги, монтажу підвісної стелі та ін.

Принцип роботи

Принцип роботи

Рівень працює за законом Паскаля, де рівень однорідної рідини в сполучних сосудах однаковий. Тобто заповнена водою трубка з колбами на кінцях використовується, щоб визначити мітки на одному рівні щодо горизонту, а колби виступають контрольними сосудами, за їх шкалою роблять позначки.

Рекомендації

 

Рекомендації

Залити воду в рівень можна двома способами:

  • Тонкою цівкою з-під крана, інший кінець зафіксувати, щоб вода не вибігала
  • Опустити кінець трубки у відро з водою, виставивши відро вище іншого кінця трубки. З іншого кінця висмоктати повітря, рідина надійде в трубку самостійно.

Після наповнення трубки водою, стравлюють повітря із системи, відкривши пробки на колбах. Рівень складають удвічі і тримають кінці поруч, бульбашки повітря самостійно вийдуть, щоб прискорити процес можна постукати шланг пальцем, таким чином підганяючи бульбашки до верху.

Перевірка: правильно підготовлений до роботи інструмент не повинен мати бульбашок у трубці, а вода в колбах має бути на одному рівні.





<=>