Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Уровень с поворотной капсулой 800 мм 3 глазка INTERTOOL MT-1268 Уровень с поворотной капсулой 800 мм 3 глазка INTERTOOL MT-1268, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Уровень с поворотной капсулой 800 мм 3 глазка INTERTOOL MT-1268
категорияУниверсальная
группаМерительный инструмент
типУровни
подгруппаУровни строительные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,478
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL MT-1268

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка рівнів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Важко уявити будь-яке будівництво чи ремонт без будівельного рівня. Це незамінний інструмент для розмітки та перевірки площин. Використовується як професіоналами-будівельниками, так і домашніми майстрами, які роблять ремонт власними руками.

Можливості

Можливості

Рівень оснащений трьома капсулами-«вічками», які виконують перевірку як горизонтальних, так і вертикальних площин. Візир з поворотною капсулою і розміткою кутів на 360° дозволяє побудувати також похилі лінії та поверхні.

Магніт

Надійна конструкція

Корпус рівня виготовлений з міцного литого алюмінію з анодуванням, що гарантує зносостійкість та довговічність виробу. Ребра жорсткості підсилюють конструкцію та роблять рівень стійким до механічних пошкоджень. Фрезерування однієї сторони рівня забезпечує максимально щільне прилягання до поверхні, що полегшує роботу майстра.


Зручний

Зручний у роботі

Рівень дуже легкий, не перевантажує руки, ним зручно працювати тривалий час. Зверху рівня нанесено метричну лінійку для зручної роботи. У моделях довжиною від 600 мм до 2000 мм передбачено два ергономічні отвори для захвату руками, що збільшує комфорт у роботі, особливо у важкодоступних місцях.




<=>