Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Ножовка для гипсокартонных плит 150 мм, 7 зуб.x1" INTERTOOL HT-3121 Ножовка для гипсокартонных плит 150 мм, 7 зуб.x1" INTERTOOL HT-3121, ПОСУДА ОПТОМ
0

103 Нравится
Ножовка для гипсокартонных плит 150 мм, 7 зуб.x1" INTERTOOL HT-3121
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типНожовки и стусла
подгруппаНожовки по гипсокартону и пенобетону
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,167
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-3121

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги ножівки


Призначення

Призначення

Ножівка ріже різні матеріали, у тому числі й заготовки з гіпсокартону, фанери, пластмаси, що робить її універсальним інструментом для будь-яких різальних робіт. Відмінно підходить для випилювання кіл у матеріалі, а також забезпечує високу точність прямого різу.

Ефективна робота

Ефективна робота

Пильне полотно ножівки для гіпсокартону оснащене зубцями з тригранним заточенням з частотою 7 зубців на дюйм, що забезпечує швидшу та ефективнішу роботу. Лезо ріже в обох напрямках («на себе» та «від себе»). Край пили має гостру форму для простого врізання в лист гіпсокартону.

Міцна конструкція

Міцна конструкція

Полотно ножівки HT-3121 виготовлено із високоміцної сталі з твердістю 55 HRC, а його робоча довжина – 150 мм, розраховане на інтенсивне використання. Товщина металу полотна становить 1,6 мм, ножівка не деформується та не ламається.

Зручна робота

Зручна

Невелика маса інструменту — 170 грамів дозволить працювати з пилкою тривалий час, не відчуваючи втоми. Зручна ручка з протиковзним покриттям надійно фіксується в руці.

 

Столярний інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>