Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Уровень специальный 1000 мм, 5 глазков INTERTOOL MT-1010 Уровень специальный 1000 мм, 5 глазков INTERTOOL MT-1010, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Уровень специальный 1000 мм, 5 глазков INTERTOOL MT-1010
категорияУниверсальная
группаМерительный инструмент
типУровни
подгруппаУровни строительные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,660
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL MT-1010

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка рівнів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Спеціальний рівень з п'ятьма «вічками»-візирами дає можливість прокладати найбільший спектр вимірювання кутів: 45°, 1,5° та 3,5°, відмінно підходить для різнопланових робіт, особливо зручний при монтажі сантехнічних труб для виставлення нахилу. Використовується як професіоналами-будівельниками, так і домашніми майстрами, які займаються ремонтом своїми руками.

Можливості

Можливості

Корпус рівня виготовлений з міцного алюмінію, що гарантує зносостійкість та довговічність виробу. V-подібний паз сприяє щільному приляганню рівня до округлих деталей, труб, що дозволяє виставити заданий кут. Нанесена метрична шкала дозволяє використовувати рівень як лінійку та заміряє відстані.

Магніт

Зручний у роботі

Рівень дуже легкий, не перевантажує руки, ним зручно працювати тривалий час. У конструкції інструмента передбачено один ергономічний отвір для захоплення в руці, що збільшує комфорт у роботі, особливо у важкодоступних місцях.





<=>