Notice: Undefined offset: 28 in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 86
Платформа направляющяя для дисковой пилы, универсальная INTERTOOL HT-6075 Платформа направляющяя для дисковой пилы, универсальная INTERTOOL HT-6075, ПОСУДА ОПТОМ
0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/html/ixbase/e.php(20) : eval()'d code on line 294

103 Нравится
Платформа направляющяя для дисковой пилы, универсальная INTERTOOL HT-6075
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типПринадлежности
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,667
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-6075

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка шин напрямних

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Універсальна напрямна платформа розроблена для того, щоб забезпечувати акуратні та точні поздовжні та поперечні різи у дерев'яних плитах, брусах та листових матеріалах з використанням дискової пилки. Це незамінний інструмент для тих, хто цінує високу якість різання та точність роботи.

 

Міцність

Міцність

Платформа виготовлена з міцного та довговічного інженерного пластику, посиленого ребрами жорсткості. Це забезпечує стабільність та тривалий термін служби інструменту.

Універсальність

Універсальність

Завдяки двом фіксаторам кріплення, наша напрямна платформа підходить практично до будь-якої циркулярної пилки, що робить її зручною як для професіоналів, так і для домашніх майстрів.

 

Можливості

Можливості

Ширина напрямної платформи регулюється двома гвинтами за допомогою викрутки, забезпечуючи гнучкість у використанні з різними матеріалами. Встановлений у передній частині платформи, вказівник різу забезпечує контроль над рівністю розпилу. Регулюється в різні боки для більш точного налаштування під час використання різних дискових пилок.

Сумісність

Сумісність

Платформа використовується разом із напрямною шиною для різання (НТ-6072), надаючи вам повний контроль та впевненість у процесі роботи. Для більш габаритних заготовок, ви також можете використовувати подовжувачі напрямної шини на 625 мм (HT-6073) або 1250 мм (HT-6074).

 




<=>