0

103 Нравится
Ліхтар акумуляторний 1 LED + 1 COB, power bank, індикатор заряду, сонячна панель INTERTOOL LB-0107
категорияУниверсальная
группаТехніка для дому та саду
типЛіхтарі
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LB-0107

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка ручних ліхтарів

Переваги моделі

Ручний ліхтар стане незамінним помічником в різноманітних побутових роботах, у туристичних походах, на риболовлі, а також забезпечить якісне освітлення робочого простору майстрам, електрикам тощо. В надзвичайних обставинах також може використовуватися як автономне джерело світла за відсутності електромережі та в польових умовах.

Режими роботи

Простий і надійний

Проста конструкція і якісні матеріали виготовлення для максимально тривалої служби. Працює ліхтар від Li-Ion акумулятора, ємністю 800 мАг. Одного заряду вистачає на 2-3 години автономної роботи.


Простий та надійний

Режими роботи

У функціоналі ліхтаря передбачені чотири режими роботи:

  • Основний прожектор 3 Вт, з яскравістю світіння 210 Лм, працює на 100% і 50% потужності, а також в режимі стробоскопа.
  • Світлодіодний модуль на боковій панелі СОВ LED, потужністю 3 Вт, для розсіяного світла, освітлює великий простір навколо.

Автономний

Автономний

Заряджається він від мережі за допомогою зарядки Type-C чи від сонячної батареї, яка входить до комплекту. Велика ємність акумулятора дозволяє використовувати ліхтар для заряджання інших пристроїв. На задній частині ліхтаря розміщений USB роз'єм, який видає напругу 5 В.

Простий та надійний

Зручний у використанні

Завдяки чотирьом режимам роботи ліхтар можна використовувати для різноманітних завдань: освітити простір за допомогою бокової панелі розсіяного світла, чи використовувати основний прожектор для освітлення великої відстані щільним і широким пучком світла, або економно використовувати на 50% потужності. Наявність великої ручки дозволяє зручно носити його із собою. Індикатор заряду сповістить про стан батареї під час заряджання.

 

Габарити




<=>