0

103 Нравится
Мультиінструмент 6 в 1 Slider, STORM INTERTOOL HT-0546
категорияУниверсальная
группаТуризм та активний відпочинок
типМультиінструменти (мультітули)
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0546

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Асортимент мультитулів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мультиінструмент розроблений спеціально для туризму і польових умов. Об'єднує в собі 6 функцій, забезпечуючи багатофункціональність і зручність. Головною перевагою інструмента є те, що всі основні інструменти завжди під рукою. Мультиінструмент зручно носити в кишені, на поясі чи в рюкзаку. В екстрених ситуаціях завжди швидко приходить на допомогу: щось відрізати, піддіти, відкрутити, відкусити чи ж відкрити - будь-яка дрібна робота йому до снаги.

Зручність

Ніж Tanto

Характеризується особливою формою клинка, має японські корені і був спершу розроблений для використання в самурайських мечах. Вістря, яке формується завдяки поєднанню двох різних площин клинка під кутом, має високу міцність і стійкість до згинання, навантаження, підходить для виконання ударів і проколів. Довжина клинка - 75 мм, товщина - 3 мм.

Надійна конструкція

Безпечний

Інструменти мультитула виготовлені зі сталі 5CR15. Загартована сталь стійка до іржі, має достатню міцність і твердість для повсякденних завдань. Замок ножа Safety Lock, захищає від випадкового закриття леза ножа.

Зручність

Зручний

Розкладний мультитул вирізняється малою вагою, компактними габаритами і легким відкриванням інструментів. Малу вагу має завдяки алюмінієвим ручкам (128 г), при цьому зручно лежить в руці. В конструкції передбачена можливість використання ножа окремо від інших інструментів. Наявність чохла і кліпси дозволяє носити мультитул завжди із собою: в кишені, на поясі чи на спорядженні.

Габарити




<=>