0

103 Нравится
Мультиінструмент туристичний, 8 в 1, Чохол INTERTOOL HT-0544
категорияУниверсальная
группаТуризм та активний відпочинок
типМультиінструменти (мультітули)
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0544

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Асортимент мультитулів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Складаний столовий набір включає найбільш необхідні предмети для приготування і прийому їжі: ніж, виделка, ложка, відкривачки, штопор. Стане у пригоді під час походів, пікніків, риболовлі, туризму, в дорозі та у польових умовах. Мультитул туристичний об'єднує декілька інструментів в одному, що дозволяє зменшити кількість необхідних речей у поході чи мандрівці. Це зекономить місце у сумці та зменшить її вагу.

Зручність

Зручність

В похідних умовах у вас може бути обмежена кількість посуду, тому мультитул з ножем, виделкою, ложкою, штопором і відкривачкою робить приготування і споживання їжі зручнішим. Вам не потрібно більше шукати кожен предмет окремо серед речей. Всі необхідні інструменти доступні в одному компактному пристрої. Кільце для підвішування дозволяє зачепити мультитул на шнурок і не загубити. Нейлоновий чохол у комплекті полегшить транспортування і зберігання.

Надійна конструкція

Надійність

Робочі компоненти виготовлені з нержавіючої сталі 440А, мають гарну стійкість до корозії. Мають достатню міцність і твердість, добре тримають заточування і придатні для повсякденного використання. Ніж заточений на виробництві і досить гострий - будьте обережні!

Основа з алюмінію робить мультитул легким і довговічним, стійким до впливу іржі. Перфоровані бокові накладки сприяють кращому утриманню інструмента в руках.




<=>