0

103 Нравится
Окуляри захисні жовті, матеріал лінз полікарбонат, матеріал дужок полікарбонат, захист від удару INTERTOOL SP-0084
категорияУниверсальная
группа
типЗасоби індивідуального захисту
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-0084

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Окуляри захисні мають широку сферу застосування, використовуються в різних видах діяльності: на будівництві, під час ремонту тощо. Завдяки жовтому кольору лінз можуть ефективно використовуватися автомобілістами, велосипедистами й мотоциклістами, як водійські окуляри.

Захисні властивості

Підвищена контрастність

Особливістю даних окулярів є жовтий колір, вони здатні відсікати сині промені та блокувати світло від зустрічних фар будь-якого типу: ксенонових, галогенних та звичайних лампочок розжарювання, тому ймовірність «засліпити» водія в них мінімальна. Також у погану погоду: сніг, дощ чи туман, окуляри здатні підвищувати контрастність, в результаті водій чітко бачить дорогу, навколишнє оточення, а ризик аварії зводиться до мінімуму.

Завдяки антивідблисковому ефекту та підвищеній контрастності, окуляри стануть корисним доповненням до засобів індивідуального захисту при виконанні різних робіт з лазерними рівнями, під час будівництва, на виробництві, заводах тощо.

Комфорт в роботі

Захисні властивості

Окуляри виконані з міцного полікарбонату та захищають очі від механічних пошкоджень, що актуально під час виконання будівельних, монтажних робіт з різним інструментом, оскільки лінзи витримують удари дрібних твердих частинок. Також захищають від бризок різних рідин, крапель, пилу.

Комфорт у роботі

Окуляри мають перший оптичний клас лінз та забезпечують чітку видимість без спотворення зображення. Ергономічна оправа прилягає до обличчя, при цьому не викликає дискомфорту. Забезпечується ідеальна посадка окулярів завдяки суцільнолитим носоупорам, округлій формі лінз та завушників.

Розміри окуляр




<=>