0

103 Нравится
Культиватор бензиновий, 4,0 HP, ширина захвату 400 мм INTERTOOL TL-4000
категорияУниверсальная
группаТехніка для дому та саду
типКультиватори бензинові
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL TL-4000

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Бензиновий культиватор INTERTOOL TL-4000 призначений для культивації ґрунту на садовій ділянці, на дачі і городі. Цей культиватор відмінно збалансований і не завалюється на бік під час роботи. Це досягається за рахунок стабільної роботи бензинового двигуна і широкої рукоятки для додаткового утримання рівноваги самим оператором.

Культиватор TL-4000 комплектується стандартним набором фрез і додатковими колесами для його пересування ділянкою. До того ж, під час зберігання культиватора в госпбудівлях чи гаражі можна скласти рукоятку вдвічі. Це набагато зменшить місце для зберігання агрегату.

Обертальний момент від двигуна на фрези передається за допомогою редуктора черв'ячного типу. На рукоятці з правої сторони, розташований важіль зчеплення. При повному його натисканні і при ввімкненні важеля акселератора, культиватор почне рух. Важіль акселератора розташований з протилежної сторони.

До речі, передача в цій моделі одна – вперед. Для культиватора зі схожими характеристиками працюючи з однією передачею можна обробити до 15 соток корисної площі. Додатково можна сказати і про задніх колеса, які можуть слугувати не тільки як елемент, що допомагає транспортуванню, але і як опора, що запобігає зариванню культиватора в ґрунт.

Фрези культиватора мають достатньо високу швидкість обертання. Тобто, перед тим, як культиватор просунеться далі, його фрези встигнуть декілька раз перевернути землю і розрізати на дрібні частини залежалий бур'ян і коріння рослин. Вага нашого культиватора TL-4000 всього 35 кілограмів, що дозволяє іноді переставляти його з грядки на грядку за відсутності задньої передачі. Також ми даємо гарантію на наш культиватор – 12 місяців.

Органи керування і назви основних елементів TL-4000

 

Описание культиватора TL-5000

 

1. Важіль зчеплення

2. Трос зчеплення

3. Смушкова гайка регулювання штанги

4. Нижня частина рульового управління

5. Кришка паливного бака

6. Ручка стартера

7. Глушник

8. Кріплення для бічного захисного приладдя

9. Фрези

10. Транспортні колеса

11. Повітряний фільтр

12. Сошник

13. Верхня частина рульового управління

14. Рукоятка

15. Важіль акселератора




<=>