0

103 Нравится
Рукавичка трикотажна синтетична, повне двошарове нітрилове покриття, базове гладке, пористе на долоні, дихаюча, 10 "STORM INTERTOOL SP-0190
категорияУниверсальная
группаЗасоби індивідуального захисту
типРукавички робочі
подгруппаРукавички робочі гумові (нітрилові, PVC, латексні)
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-0190

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Рукавиці INTERTOOL SP-0190 призначені для робіт з агресивним середовищем (різні змащувальні матеріали, мастила, бензин тощо), стануть у пригоді в автомайстернях, а також для побутових та будівельних робіт.

Зручні

Надійний захист

Повне покриття рукавичок гладким нітрилом та покриття долоні пористим нітрилом для більш стійкого захисту. Забезпечуються також протиковзні властивості та висока зносостійкість. Не пропускають мастила та бензин, якими можуть бути покриті деталі машин та механізмів. При цьому рукавички дуже еластичні та не сковують рухів пальців. Стійкі до стирання та мають тривалий термін експлуатації.

Надійний захист

Зручні

Виготовлені рукавиці з синтетичного трикотажу: 15 петель на дюйм та зв'язані безшовним методом. Така конструкція забезпечує відмінну вентиляцію рук та гарантує комфортне виконання поставлених завдань.

Відповідають європейським стандартам

Відповідають європейським стандартам

Рукавички SP-0190 відповідають європейським стандартам якості:
EN 420 - визначає загальні вимоги до ергономічності, практичності, нешкідливості та матеріалу виготовлення захисних рукавиць.
EN 388 – визначає високі захисні властивості рукавиць.

Розмір 




<=>