0

103 Нравится
Стремянка 2 ступени, высота 887 мм INTERTOOL LT-0036
категорияУниверсальная
группаЛестницы и стремянки
типСтремянки
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.4,300
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LT-0036

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка драбин

Переваги моделі

 

Стрем’янка вирізняється своєю багатофункціональністю, стійкістю та міцністю. Широко застосовуються в будівельних, оздоблювальних та господарських роботах: при фарбуванні стелі, стін, наклеюванні шпалер, заміні лампочок, зборі врожаю з дерев тощо.

Надежная

Надійна

Стрем'янка виготовлена з надійного сталевого круглого профілю, витримує навантаження до 150 кг. Відповідає європейському стандарту EN14183.

Сходинки широкі (380*260 мм) та надійні, на них ви можете не боятися впасти. Вони вкриті гумовими накладками, які не дозволяють нозі ковзати і ви стоїте впевнено!

Безопасная

Безпечна

Передбачена система безпеки для захисту від випадкового складання драбини під час роботи (на останньому щаблі є спеціальний металевий гак, за який фіксується відкидна частина). Ніжки оснащені пластиковими накладками проти ковзання.

Удобная

Зручна

Стрем’янка легко складається та займає зовсім мало місця. Зі своїми габаритами (970*430*100 мм) поміститься до комори, на балкон, за дверима й навіть під ліжко!

На неї зручно підніматися й транспортувати завдяки м'якому округлому поручню.


Драбини №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2020 та 2021 роках.




<=>