0

103 Нравится
Угловой гайковерт 1/2" INTERTOOL PT-1111
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типГайковерты пневматические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,300
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1111

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка пневмозаклепників

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Кутовий гайковерт або пневматична тріскачка відмінно підходить для загального ремонту автомобіля, двигуна, заміни або переміщення радіаторів, свічок запалювання, встановлення та ремонту кондиціонерів тощо. Також виручить у побуті та заощадить ваші сили та час на відкручування та закручування кріплень. Стане в пригоді в різних областях, де потрібне швидке розбирання та складання виробів, деталей. Особливо зручна пневмотріскачка для роботи з невеликими кріпленнями в місцях з обмеженим доступом.

Зносостійкість та надійність

Ефективна робота

Кутовий гайковерт забезпечує крутний момент до 69 Нм при швидкості обертання до 160 об/хв. Важіль на корпусі приводить у роботу інструмент, і він відразу ж готовий до роботи, як тільки ви затиснули ручку гайковерта. Перемикач напрямку руху знаходиться зверху голови.

Шестигранна форма

Легкий та зручний

Пневматичний гайковий ключ з храповим механізмом має досить легку та компактну конструкцію, загальна вага становить всього 1,3 кг, що зводить до мінімуму втому рук, і ви можете працювати значно швидше та продуктивніше.

з магнітом

Міцний та надійний корпус

Металевий корпус гайковерта підвищує загальну міцність інструмента. Зручна та компактна голова з посадковим квадратом пройшли термообробку, щоб забезпечити тривалий строк служби. Кожен компонент та механізм гайковерта з контролем якості на всіх рівнях виробництва забезпечують надійну та тривалу експлуатацію.

Шестигранна форма

Рекомендації

Для ефективної роботи необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю від 150 л/хв. і більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.

Також для покращення якості роботи та збільшення терміну служби пневматичного гайковерта, потрібне сухе та збагачене спеціалізованим мастилом повітря. Для цього використовуйте блоки підготовки повітря, а також лубрикатори чи маслянки.




<=>