0

103 Нравится
Степлер строительный 3 в 1, под скобу 11.3*0.7*6-14 мм, гвоздь 14 мм, шпилька 14 мм INTERTOOL RT-0104
категорияУниверсальная
группаКрепежный инструмент
типСтеплеры механические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,880
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL RT-0104

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка степлерів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Будівельний степлер (текер) – незамінна річ в арсеналі інструмента у будь-якого майстра. За його допомогою оббивають меблі, драпірують, прикріплюють ковролін до підлоги, виконують монтаж проводки і ще багато інших робіт.

Збільшений ресурс

Збільшений ресурс роботи

Головна особливість цього степлера - в наявності ресорного механізму, за допомогою якого і виконується забивання скоб. Він дозволяє прикладати менше зусиль, при цьому отримувати більш потужний удар і знижену віддачу.

Циліндричні пружини звичайного степлера швидко зношуються, на відміну від пластинчастих (ресорних) пружин, які гарантують тривалий термін служби. Ресурс не менше 80 000 ударів. 

Зручний у роботі

Зручна ручка

Міцна металева конструкція для більшого ресурсу роботи. Ручка з гумовою накладкою відповідає вигинам долоні і у поєдгнанні з низькою віддачею не утомлює Ваші руки в процесі. Ручку можна компактно скласти для комфортного зберігання і транспортування.

Просте завантаження скоб: механізм швидкого завантаження скоб позбавить від довгих мук завантаження витратних матеріалів, як у звичайному степлері.

Ругцлювання зусилля

Регулювання сили удару

Двохпозиційний регулятор зусилля дозволяє виставити необхідну силу забивання скоб для різних матеріалів. Ви можете встановити максимальну чи мінімальну силу удару всего лише в один рух.

Якісне виготовлення

Якісні матеріали виготовлення

Степлер виготовлений з високоякісних матеріалів на передових заводах в Індії. Завдяки суворому дотриманню технології виробництва і контролю якості на всіх рівнях, вирізняється тривалою і надійною службою.





<=>