0

103 Нравится
Штатив для оптического нивелира, резьба 5/8" INTERTOOL MT-3012
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типЛазерные и оптические приборы
подгруппаШтативы для нивелиров, уровней
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.3,380
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL MT-3012

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка штативів INTERTOOL

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Складаний штатив MT-3012 призначений для геодезичних робіт у парі з оптичним нівеліром. Це простий та надійний прилад також може використовуватися для встановлення лазерних рівнів, далекомірів, а також різної фото-, відео техніки з різьбовим кріпленням 5/8". Такий штатив здатний полегшити роботу оператора та провести максимально точну розмітку як усередині приміщень, так і зовні.

Складна конструкція

Складана надійна конструкція

Штатив виготовлений з міцного металу з пластиковими елементами, це робить його мобільними та забезпечує зручність перенесення. Має дві секції, які можуть фіксуватись як разом, так і окремо. При цьому штатив складається до максимально компактних розмірів з мінімальною висотою 950 мм. Максимальна висота для рівня становить 1650 мм.

Зручна робота

Зручна робота

Платформа для встановлення рівня обладнана спеціальним гвинтовим кріпленням зі зручною ручкою для фіксації оптичного нівеліра. Ніжки у вигляді клинів підвищують стійкість та дозволяють надійно зафіксувати штатив у ґрунті. У комплекті ремінь через плече для зручного перенесення та транспортування.





<=>