0

103 Нравится
Набор фрез пазовых прямых, 5 шт. INTERTOOL HT-0075
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типФрезеры
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,372
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0075

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка наборів фрез

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Фрези є інструментом з одним або декількома різальними лезами. У наборі представлені пазові фрези, що призначені для виготовлення прямих пазів різної ширини та глибини, а також для наскрізного отвору. Прямі пазові фрези використовуються для прорізування отворів шпонки для дверей або для вікон. Також їх використовують для подвійного шпунтового з'єднання, шипового потайного або напівпотайного з'єднання тощо.

Зносостійкість та надійність

Можливості

Даний набір містить 5 фрез, діаметром 12,7 мм, різної довжини: 25.4; 38.1; 50.8; 63.5; 76 мм. Фрези працюють з дерев'яним брусом, товстою фанерою або листами МДФ, робить зріз потрібного діаметра гладким і без сколів. Бічні різці підрізають волокна по краю, після чого ріжуча крайка рівно зрізує сам матеріал без деформації. Це робить отвір гладким без додаткових зусиль та витрат. Різак плавно входить у заготовку, забезпечуючи чистоту та відсутність скалок.

Забір води

Рекомендації

У роботі з прямими пазовими фрезами не рекомендовано встановлювати велику глибину обробки першого проходу по виробу, від 7 і більше міліметрів. Якщо вам необхідно виконати глибокий паз, його потрібно проходити в кілька етапів, щоб уникнути навантаження на фрезер та поперечного навантаження на фрезу. Якщо вам необхідно зробити широкий паз, теж не потрібно поспішати з цим. Бажано пройтися попередньо фрезами від меншого до більшого, щоб уникнути навантаження.

Міцні та надійні

Міцні та надійні

Фрези виготовлені з якісного металу та пройшли термообробку, твердість за шкалою Роквелла оцінюється у 89 HRC. Це забезпечує високу міцність інструмента та збільшений строк служби.

Забір води

Кейс

Весь комплект розміщується у дерев'яному футлярі для зручного зберігання та перенесення, з металевим замком для надійності.

 

Розміри фрез, що представлені в наборі HT-0075




<=>